Doi tineri minori cercetaţi pentru profanare de cadavre sau morminte.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaÎn urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat doi minori, bănuiţi de distrugerea unor amenajări funerare de pe mai multe morminte. 

În 08 august a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la distrugerea mai multor amenajări funerare din incinta cimitirului de pe strada Crişan din municipiului Cluj-Napoca.  În urma cercetărilor efectuate, au fost depistaţi doi minori, de 15, respectiv 11 ani, din Cluj-Napoca, care în 07 august a.c. ar fi produs distrugeri la amenajările funerare de pe 26 morminte din incinta cimitirului menţionat, prin dislocarea şi distrugerea plăcilor funerare şi a crucilor.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj