Doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti după ce au încercat să comită o tâlhărie.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Doi tineri, depistați în flagrant delict, în timp ce încercau să sustragă un telefon mobil, au fost reţinuți pentru 24 de ore de către polițiști.

La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri de 21, respectiv 24 de ani, din comunele Apahida și Dragu, prinși în flagrant delict în timpul comiterii unei tentative la tâlhărie calificată.

În fapt, în jurul orei 19:50, pe strada Ștefan cel Mare din municipiu a izbucnit un conflict spontan între trei bărbați.

Din primele investigații a reieșit faptul că, doi dintre aceștia au încercat deposedarea de un telefon mobil al celui de-al treilea, prin folosirea violenței și sub amenințări.

Polițiștii aflați în apropiere, au intervenit de îndată, urmărindu-i câteva zeci de metri pe cei doi tineri, imobilizându-i după interceptare.

Pe traseul urmat de cei doi bărbați, polițiștii au găsit și ridicat un cuțit rabatabil, abandonat de unul dintre cei urmăriți, obiect pe care l-ar fi folosit pentru constrângerea victimei în vederea remiterii telefonului.

De asemenea, la fața locului a fost identificată persoana amenințată, respectiv un tânăr de 20 ani, din Turda, aceasta nefiind prejudiciată datorită intervenției polițiștilor.

Persoanele reținute urmează a fi prezentate Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj