DNA din nou cu ochii pe Primăria Cluj-Napoca. De data aceasta pentru proiectul de tiketing.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
primaria cluj napoca 2
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Procurorii DNA au descins în această dimineaţă în Primăria Cluj-Napoca. DAcă data trecută verificau contractele cu cei de la Coral Impex, astăzi aceştia verifica documentele din cadrul proiectului de tiketing. 

Procurorii nu s-au limitat doar la documentele din Primăria Cluj-Napoca. Aceştia fac verificări şi în teren la aparatele ce eliberează abonamente şi bilete, abia montate. Nici nu au fost puse în funcţiune toate că se pare că există probleme în acest proiect.

Sistemul de tiketing a fost implementat de către o asociere între CS Vision – Ramb SRL, despre care presa locală a relatat în repetate rânduri.

Aceste firme conform presei locale au o strânsă legătură cu om de afaceri apropiat al fostului PDL.

În acestă dimineaţă, conform comunicatului DNA se efectuează verificări în mai multe locaţii din ţară pentru proiecte susţinute din fonduri europene cum este şi acesta de la Cluj.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2012 – 2015.

În cursul zilei de 10 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 locații situate în municipiul București și județele Cluj și Brașov, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca, din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și a Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj