Dispensere cu dezinfectanti pe mijloacele de transport in comun la Turda.

dezinfectant autobuz 1Primăria Municipiului Turda, prin compania de transport public, a implementat un proiect menit să protejeze populația și să ofere cetățenilor o metodă eficientă de igienă în mijloacele de transport în comun. Astfel, în toate autobuzele electrice au fost montate dispensere cu dezinfectant pentru mâini.

În contextul actual este foarte important să luăm măsuri concrete de protejare a populației, pentru a minimaliza posibilitatea răspândirii virușilor și a bacteriilor, motiv pentru care am decis să implementăm acest proiect.

În perioada următoare vom monta astfel de dispozitive în școli și grădinițe, dar și în locurile sau instituțiile aglomerate, obiective turistice sau alte instituții subordonate.
Soluția cu dezinfectant pe bază de alcool este foarte eficientă împotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii și virusurile. Fiecare autobuz dispune de 2 dispensere cu dezinfectant și instrucțiuni de folosire.

Încurajăm toți călătorii să utilizeze aceste dispozitive, să își dezinfecteze mâinile atât la urcarea în autobuz cât și la coborâre.

Sursa:https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial/

Articole Noi