Directorul RAADPP Cluj răspunde acuzaţiilor lui Seplecan. Vezi ce a avut de spus.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

mircea avramDirectorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat Cluj (RAADPP), Mircea Avram a răspuns acuzaţiilor aduse de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan. Astfel, dacă Mihai Seplecan a organizat o conferinţă de presă săptămâna trecută în care a adus mai multe acuzaţii regiei, astăzi reprezentanţii regiei au organizat o conferinţă de presă pentru a contrazice cele spune de preşedintele CJ Cluj.

Săptămâna trecută, Mihai Seplecan declara în faţa presei că doreşte să desfiinţeze regia pe motiv că nu ştie unde merg banii transferaţi de Consiliul Judeţean. Acesta a spus atunci că nu va mai transfera regiei bani pentru lucrările de pe drumurile judeţene acuzând că aceste lucrări de plombări sunt făcute de mântuială. Seplecan a mai adus şi alte acuze, una dintre acestea fiind legate de faptul că regia are un departament de fonduri europene unde sunt plătiţi angajaţi, asta deşi regia nu poate accesa fonduri europene în nume propriu.

În cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi, Mircea Avram, directorul regiei a venit cu explicaţii încercând să răspundă la toate acuzaţiile aduse, dar să şi dezvălui la rândul său câte ceva. Avram a spus în privinţa imaginilor cu lucrările de plombare făcute pe drumurile judeţene că sunt lucrări nefinalizate şi că nici vorbă să fie lucrări de mântuială. Mai mult, acesta a spus că refuzul lui Seplecan de a nu mai trimite bani regiei nu conduce decât la stoparea lucrărilor.

Mircea Avram a mai declarat legat de departamentul de fonduri europene că acesta are doar doi angajaţi care fac proiecte pentru Consiliul Judeţean.

Directorul regiei a ţinut să facă şi nişte dezvăluiri din spatele cortinei, astfel că le-a spus jurnaliştilor că în cadrul unei discuţii purtate cu Mihai Seplecan, Daniel Buda şi Marius Nicoară, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj ar fi fost nedumerit şi i-ar fi întrebat pe ceilalţi „Eu cum ies din asta? Dă afară măcar 20% din oameni”. La această afirmaţie, Mircea Avram i-ar fi răspunsă că el nu va da afară pe nimeni.

O altă dezvăluire făcută de directorul regiei face referire la fondurile europene accesate pentru modernizarea drumului de la IC Ponor, despre care Mircea Avram a spus că nu va fi finalizat că  cel mai probabil, Clujul va trebui să înapoieze aceşti bani. Uniunea Europeană a cerut ca lucrările să fie gata până în 8 decembrie anul acesta, iar directorul regiei este aprope sigur că acest lucru nu se va întâmpla.

Mircea Avram a explicat că asfaltul trebuie turnat vara pentru că în octombrie va ninge şi deşi lucrările sunt vinalizate în proporţie de 78% sunt mari şanse ca proiectul să nu fie finalizat la termenul impus de Uniunea Europeană. Acesta a mai adăugat că va face plângeri penale pentru că cineva trebuie să plătească pentru prejudiciul produs.

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj