Dezbatere CIIC – ”Reamenajarea malurilor Someșului”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis CIIC_Somes-1Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) vă invită la o dezbatere cu tema ”Reamenajarea malurilor Someșului”. Întâlnirea va avea loc marți, 29 mai 2018, începând cu ora 17.00, la Casino – Centru de Cultură Urbană.

Vor participa reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România, ai Ordinului Arhitecților din România – Filiala Transilvania, precum și José Mayoral Moratilla, arhitectul de la PRÁCTICA, câștigătorul concursului de soluții ”Rethinking Someș”.

Contractul semnat cu arhitecții spanioli de la PRÁCTICA cuprinde servicii de proiectare complete.
Lansat în toamna anului trecut sub sloganul „Imaginăm viitorul orașului!”, Centrul de Inovare și Imaginație Civică își propune să devină un laborator permanent în care să se dezvolte diferitele forme de colaborare între actorii din oraș.

De asemenea, vor fi testate idei noi și proiecte inovative, urmărind să folosim potențialul creativ al comunității clujene pentru dezvoltarea unor politici de inovare urbană.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

De asemenea, cei interesați pot acces pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/2085476065023489/

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj