DEJ: TÂNĂR IDENTIFICAT ȘI REȚINUT PENTRU PROFANARE DE MORMINTE ȘI FURTURI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaPolițiștii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunilor de profanare de morminte și furturi.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și reținut un tânăr de 18 ani, din Dej, bănuit de profanarea unor morminte și comiterea mai multor furturi.

Astfel, la data de 13 mai a.c., acesta ar fi răsturnat 44 de pietre funerare din cimitirul Dealul Florilor, din Dej.

Totodată, s-a constatat că, în perioada aprilie – iunie a.c., acesta ar fi comis șapte furturi din case nelocuite, beciuri și magazine de pe raza municipiului Dej, fapte prin care s-ar fi creat un prejudiciu total de circa 6.000 de lei.

Acesta ar fi sustras unelte electrice, aparatură muzicală, precum și alte bunuri. În cursul zilei de azi, tânărul urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciilor create și pentru tragerea la răspundere penală a celui identificat.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj