luni, septembrie 25, 2023

Dej: S-a oferit să ducă acasă un bătrân de 76 de ani dar l-a tâlhărit și l-a abandonat în drum.

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și reținut un bărbat, de 31 de ani, din județul Mureș, bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Dej.

În fapt, la data de 10 martie a.c., cel în cauză, în timp ce circula cu un autoturism pe strada Mărășești, din Dej, ar fi oprit în dreptul persoanei vătămate – un bărbat, de 76 de ani, din Chiuiești – și, în urma discuțiilor purtate, i-ar fi spus să urce în autovehicul pentru a-l duce acasă.

Persoana vătămată a urcat în autoturism, deși nu îl cunoștea pe șofer, iar între localitățile Urișor și Cășeiu, șoferul ar fi virat pe un drum lateral, unde bărbatul în vârstă de 76 de ani ar fi fost deposedat, prin constrângere fizică, de banii pe care îi avea asupra sa, circa 150 de lei. Ulterior, persoana vătămată a fost abandonată pe câmp.

Incidentul nu a fost sesizat poliției, însă în baza informațiilor deținute, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări, reușind identificarea bărbatului. La data de 4 aprilie, polițiștii l-au depistat pe bărbat pe raza județului Mureș și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Ieri, magistrații au emis pe numele celui în cauză mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi