Degustare de țuică și pălincă în engleză și română

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis degustare tuica si palinca”Every țuică is pălincă, but not every pălincă is țuică”! Vineri, 29 ianuarie 2016, de la ora 18,45, Restaurantul ”Casa Maramureșeană” în parteneriat cu ”Evenimentele Snoblesse” (snoblesse.ro) organizează la Cluj un eveniment unic pentru străinii vorbitori de engleză din mediul antreprenorial și pentru românii îndrăgostiți de produsele tradiționale:

” Țuică and Pălincă tasting / Degustare de pălincă și țuică”

Evenimentul are loc în cadru tradițional, la Casa Maramureșeană și își propune să-i familiarizeze pe participanții români și expați cu cele mai emblematice produse alcoolice tradiționale. Participanții vor avea oportunitatea de a fi familiarizați cu regulile și tipicitatea produselor pălincă și țuică de către echipa din jurul blogului snoblesse.ro La degustare vor participa activ și cei doi co-autori ai cărții ”Povestea Pălincii. A pálinka töténete. The story of palinca”, dl. Felician POP, Manager la Muzeul Județean Satu Mare și dl Robert László, Manager la Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, Satu Mare care vor împărtăși cu invitații secrete legate de pălincă.

Evenimentul inițiat de către echipa din jurul blogului ”snoblesse.ro”, (http://snoblesse.ro/palinca-and-tuica-tasting-degustare-de-palinca-si-tuica/) are drept principal obiectiv ridicarea standardele serviciilor HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) din România, dar și de a familiariza consumatorii români și străini cu rafinamentul și regulile savurării responsabile a pălincii și țuicii. Cei 4 producători selectați pe criterii de calitate din 4 regiuni diferite își vor prezenta produsele și vor raspunde întrebărilor participanților.

”Evenimentele Snoblesse” organizează lunar evenimente și degustări pe întreg spațiul transilvănean, pregătind tematici atractive care să ofere consumatorilor români și străini o perspectivă mai corectă și echilibrată asupra băuturilor cu nobilă tradiție.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj