De săptămâna viitoare se majorează tarifele la parcările orare din zona centrală

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
parcare
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Tarifele la parcările publice cu plata orară din zona centrală se majorează începând de săptămâna viitoare. Regulamentul de administrare a parcărilor publice cu plata orară a fost modificat prin HCL nr. 650/2016 și poate fi consultat accesând următorul link: http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/650.pdf.

Pe lângă creșterea tarifelor parcărilor din zona centrală, noile reglementări se referă și la faptul că se elimină abonamentele de pe străzile aferente zonei tarifare I, cu excepția abonamentelor pentru riverani persoane fizice.

Aceste reglementari vizează un număr de 26 de străzi, toate din zona centrală (zona I): Baba Novac, Bolyai, E. de Martonne, Emil Isac, Eroilor, I.C. Brătianu, I. Maniu, M. Kogălniceanu, O. Petrovici, P-ța Unirii (inclusiv parkingul cu bariere), S. Micu, St. O. Iosif, H. Oberth, Universității, V. Fulicea, C. Daicoviciu, Paul Chinezu, V. Alecsandri, Brassai, David Ferenc, Emil Zola, Gaal Gabor, Tipografiei, Cotită, Sindicatelor, F.D. Roosevelt. În celelalte zone ale orașului tarifele de parcare/garaje rămân neschimbate.

Prețurile parcărilor pentru anul 2017 sunt prevăzute în Anexa nr. VI din HCL nr. 649/2016 și pot fi accesate prin următorul link: http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/649.pdf.

Prin aceste măsuri, Primăria Cluj-Napoca își propune eficientizarea sistemului de parcare și descurajarea traficului rutier din zona centrală.

De asemenea, precizăm faptul că de marți, 3 ianuarie 2017, se pot depune solicitări pentru eliberarea abonamentelor de parcare, în timp ce taxa abonamentelor de parcare se poate achita începând de joi, 5 ianuarie 2017 și până la sfârșitul lunii martie 2017.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj