De râsul curcilor: Construiește în Florești dar deșeurile le depozitează în Făget pentru că are „pile”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

depozitare deseuriÎn cadrul activităţilor de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Protecţia Mediului au descoperit o nouă depozitare necontrolată de deşeuri provenite din amenajarea unei clădiri situate în comuna Floreşti.

Demersurile poliţiştilor locali au dus la identificarea persoanei responsabile, care a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 3000 RON şi obligată să transporte deşeurile la o rampă autorizată. Ca şi în alte câteva ocazii similare, contravenientul a arătat că depozitarea a apărut ca urmare a încrederii arătate unei persoane „binevoitoare”, care s-a angajat să „rezolve” depozitarea deşeurilor şi care, a considerat de cuviinţă să depoziteze deşeurile în Făgetul Clujului. Sancțiunea a fost aplicată în conformitate cu OUG nr. 195/2005.

Poliţia Locală atrage atenţia tuturor cetăţenilor că responsabilitatea pentru administrarea deşeurilor revine producătorului, motiv pentru care, în vederea prevenirii unor situaţii similare cu cea descrisă mai sus, se recomandă încheierea unui contract scris cu o persoană juridică abilitată să preia deşeuri şi să le administreze conform prevederilor legale.

Biroul Mass-media

Primăria Cluj-Napoca

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj