De mâine, pensionarii din Apahida şi Floreşti îşi pot ridica abonamentele gratuite pentru transportul în comun

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

M21Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunţă pensionarii, cu domiciliul stabil în comuna Floresti, că începând cu data de 01.09.2014, se pot prezenta la sediul Primăriei comunei Floreşti, str. A. Iancu, nr. 170, parter, pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe toate liniile din municipiului Cluj-Napoca, comuna Floresti şi comuna Apahida.

Persoanele vor avea asupra lor, următoarele documente:

  • Cartea de identitate;

  • Adeverinţa eliberată de reprezentantul primăriei;

  • Fotografie recentă color.

Abonamentele gratuite eliberate vor avea valabilitate pana la 31.12.2014.

Pensionarii din comuna Apahida, posesori de abonamente gratuite vor putea circula, începând cu data de 01.09.2014, pe toate liniile din municipiului Cluj-Napoca, comuna Apahida şi comuna Floreşti.

Abonamentele lunare, după expirarea termenului de valabilitate, vor fi înlocuite cu abonamente valabile până la data de 31.12.2014. Acestea se vor elibera în Apahida la punctul de vânzare din staţia Blocuri iar în Cluj-Napoca în staţia Arte Plastice.

Persoanele vor avea asupra lor, urmatoarele documente:

  • Cartea de identitate;

  • Copia ultimului cupon de pensie;

  • Fotografie recentă color.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj