DE LA GĂRZILE NAȚIONALE LA STRUCTURILE DE ORDINE PUBLICĂ MODERNE – EXPOZIȚIE LA MUZEUL ETNOGRAFIC AL TRANSILVANIEI CU OCAZIA ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Arc peste timpMuzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită vineri, 27 noiembrie 2015, de la ora 11.00, la sediul central al instituției, str. Memorandumului nr. 21, la vernisajul expoziției „De la Gărzile Naţionale la structurile de ordine publică moderne – arc peste timp”.

Deschisă publicului cu ocazia Zilei Naționale a României, expoziția este organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul Judeţean Cluj al Arhivelor Naţionale şi Muzeul Etnografic al Transilvaniei, fiind deschisă în perioada 27 noiembrie 2015 – 10 ianuarie 2016.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj