Dan Petrescu, Cetățean de Onoare al Județului Cluj.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

La sediul Consiliului Județean Cluj a avut loc marți, 8 decembrie a.c., ceremonia publică de acordare a titlului de Cetățean de Onoare al Județului Cluj – ,,Clujean de Onoare” marelui fotbalist și antrenor Dan Petrescu.

Dan PetrescuAlin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,A fost o onoare pentru mine să înmânez însemnele acestui titlu, în numele cetățenilor județului Cluj, unei personalități care a făcut istorie atât ca sportiv, cât și ca antrenor. Acordarea acestui titlu este expresia voinței clujenilor, un gest de mulțumire firească pentru tot ceea ce a făcut Dan Petrescu pentru Cluj și pentru România. În ceea ce privește rezultatele cu adevărat de excepție obținute de Dan Petrescu, prin care a adus faimă Clujului în țară și în străinătate, nu am cum să nu evoc cele trei titluri consecutive cucerite cu CFR Cluj în anii 2018, 2019 și 2020, cele două calificări în grupele UEFA Europa League și numeroasele meciuri memorabile disputate în cupele europene, performanțe prin care a reușit să pună Clujul pe harta fotbalului de înalt nivel și să bucure milioane de români ”.

Astfel, într-un cadru restrâns și cu respectarea tuturor normelor impuse de situația epidemiologică actuală, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe i-a înmânat însemnele distinctive ale calității de Cetățean de Onoare al Județului Cluj – ,,Clujean de Onoare”, domnului Dan Petrescu, personalitate emblematică a fotbalului românesc și clujean, în semn de prețuire și recunoștință pentru performanța îndelungată din activitatea sportivă.

Dan Petrescu 1Cel căruia i-a revenit în cadrul ceremoniei misiunea de a elogia personalitatea marelui fotbalist și antrenor Dan Petrescu a fost îndrăgitul fotbalist clujean Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta a menționat faptul că, în opinia sa, Dan Petrescu a fost cel mai valoros fundaș-dreapta din istoria României, lăudând modul în care a activat atât în calitate de jucător la renumite cluburi din țară și din străinătate, ca membru al „Generației de Aur” a echipei naționale de fotbal a României cât și, ulterior, ca antrenor al numeroase și valoroase echipe de fotbal.

Totodată, Ioan Ovidiu Sabău a evocat numeroasele calități de care cel supranumit „Super Dan” a dat dovadă, considerând drept exemplar modul în care acesta a reprezentat interesele fotbalului românesc, activând precum un ambasador.

Apreciind gestul clujenilor, reprezentați prin autoritățile județene, Dan Petrescu s-a declarat extrem de onorat și a mulțumit pentru distincția acordată, precizând faptul că se simte clujean și că își dorește, cu certitudine, să revină la Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj