Dan Brudaşcu:”Casa Municipală de Cultură este singura care nu are un sediu propriu”

dan brudascuDirectorul Casei Municipale de Cultură din Cluj-Napoca a declarat în cadrul conferinţei de presă ce anunţa Festivalul Internaţional de Chitară Transilvania că această casă de cultură este singura care nu are sediu proproi. Mai mult, deşi deţine o soluţie, până acum situaţia nu s-a schimbat cu nimic.

„N-am mai abordat această chestiune cu conducerea Primăriei de câteva luni de zile. Se pare că au alte planuri decât cel de a dezvolta cultura pentru că oricum îşi doresc să devină Capitală Culturală a Europei şi ar fi destul de neplăcut pentru mine să vă pun la dispoziţie această idee că ar exista o posibilitate ca într-un an de zile să avem un sediu”, a spus Dan Brudaşcu, directorul Casei Municipale de Cultură.

Totodată acesta a mai spus că “se merge pe ideea să fim integraţi aici, la Casa de Cultură a Studenţilor, probabil că în perspectivă se va ajunge la soluţia pe care am sugerat-o unor consilieri de a se constitui Casa de Cultură a Studenţilor, ca palat al culturii clujene cu o nouă organigramă, cu o nouă structurare. Să existe un nou compartiment de structură studenţească şi unul de cultură extra-studenţească. Asta în condiţţiile în care proiectele de valorificare a celor care au lipit afişe în campaniile electorale vor înceta”.

Dan Brudaşcu a mai spus în cadrul conferinţei de presă că Municipiul Cluj-Napoca este singurul oraş în care Casa Municipală de Cultură nu are un sediu propriu.

Articole Noi