Curs de antreprenoriat social și management de proiect pentru tineri

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis  curs de antreprenoriatBiblioteca Județeană „Octavian Goga”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează un curs de antreprenoriat social și management de proiect pentru tineri între 14 și 20 de ani, intitulat „Provoacă viitorul: fii antreprenor”/„Challenge the Future: Be an Entrepreneur”, care va avea loc la American Corner Cluj-Napoca, situat în sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanților 104, etajul V vest.

Instruirea tinerilor este gratuită și se va desfășura în limba română pe parcursul a 60 de ore, în intervalul 10 – 12 februarie, 17 – 19 februarie, respectiv 24 – 26 februarie 2017. Înscrierile se fac în perioada 31 ianuarie – 7 februarie 2017, prin completarea formularului ce poate fi accesat la adresa https://goo.gl/forms/wkEHhIIj6nHwJxin2, și care include o secțiune dedicată motivației de participare la curs, pe baza căreia se va face selecția candidaților care vor ocupa cele 20 de locuri disponibile.

Organizat cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, cursul vizează dezvoltarea de abilități antreprenoriale la tineri prin: familiarizarea cu domeniul antreprenoriatului și al managementului de proiect, dezvoltarea creativității și a spiritului inovator, identificarea problemelor comunității și oferirea de soluții pentru rezolvarea acestora, creșterea gradului de conștientizare a apartenenței la o comunitate, creșterea gradului de implicare socială, cunoașterea mijloacelor de îmbunătățire a contactului cu comunitatea și a comunicării sociale.

La finalul perioadei de instruire, cursanții vor avea abilitățile și încrederea de a evalua oportunitatea demarării unei inițiative antreprenoriale și își vor însuși o abordare mai întreprinzătoare a rolului lor în comunitate prin realizarea unor proiecte de antreprenoriat social.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj