Floreşti: Cum s-a schimbat regula peste noapte dintr-o greşeală? Dovada gestului mârşav al CTP

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

abonamente CTPNu ne mai miră nimic pe lumea asta. Trăim în ţara în care totul e posibil. De la amărâtele de abonamente pe transportul în comun modificate peste noapte în aşa fel încât să putem circula mai puţin pentru aceeaşi sumă plătită până la băbuţe ce au muncit o viaţă, amendate sau ridicate de poliţiştii locali pentru că vindeau o legătură de pătrunjel pe domeniul public. Nu, ne miră asta, ne scârbeşte.

Se presupune că toată lupta dată împotriva unei companii private care fura pe faţă şi trata în ultimul hal cetăţenii comunei Floreşti ar fi trebuit să aducă ceva mai bun.

A ajuns Compania de Transport Public Cluj-Napoca să presteze serviciile de transport în comun dintre comuna Floreşti şi Municipiul Cluj-Napoca. Totul a început într-o notă pozitivă, dar astăzi cetăţenii pot observa cum regulile s-au schimbat peste noapte şi nu mai au aceleaşi drepturi.

Pe abonamentul de luna trecută, care a costat 60 de lei, scrie clar Floresti-Cluj, mare i-a fost surpriza femeii să vadă că pe noul abonament scrie Floreşti – Metro (acelaşi tip de abonament în valoare de 60 lei).

„Am observat că acum, controlorii stau la staţia de la Oncos, acolo se dau jos când vin în Floreşti şi de acolo merg înapoi spre Cluj. Practic ei de pe acest scurt traseu de 2-3 staţii cât mai sunt până în capăt Bucium îşi fac munca. Dar este absurd că luna trecută am putut să merg cu abonamentul de 60 de lei, fără acea linie gratuită care costă de fapt 30 de lei, până la Cluj-Napoca în capăt Mănăştur, iar de acum să fiu obligată să mă dau jos la Metro. Bun, mă dau jos acolo dar ce iau apoi? De unde îmi cumpăr biletul acela de 3 lei? Este absurd să mă lase în mijlocul drumului sau să mă oblige să îmi fac abonamentul în valoare de 90 de lei. Cum să mă lase jos în mijlocul liniei? Controlorii pur şi simplu stau acum la pândă să aplice amenzi pentru cei care merg până în capăt Mănăştur cu abonament de 60 de lei”, ne-a spus femeia, revoltată.

De ce această situaţie? Nu e prima dată când un floreştean se plânge şi prin urmare, n-a trecut o săptămână de când am scris despre asta şi am primit o declaraţie a unui reprezentant al CTP Cluj-Napoca.

“Abonamentul pe Floreşti a fost 90 de lei la Fany, la CTP este tot 90 de lei care îi oferă clientului şi o linie de oraş.  Acestea sunt condiţiile aprobate în consiliul de administraţie al  CTP. Cineva probabil a greşit înainte.  Deci abonamentul de 60 de lei este intracomunal. Să se deplaseze în Floreşti cu orice linie, să se deplaseze între Floreşti şi Luna de Sus, să se deplaseze între Floreşti şi Tăuţi. Cu abonamentul de 60 lei are voie să meargă până în Polus, cât e raza comunei Floreşti, sau Metro fără nicio problemă dar se dă jos şi ia autobuzul spre oraş. Am văzut foarte mulţi floreşteni care mergeau cu el până în Bucium până am  depistat şi noi şi am intensificat controalele”, a explicat Madar Dinu, director de exploatare Compania de Transport Public Cluj-Napoca, ne spunea atunci directorul de exploatare al CTP Cluj-Napoca, Madar Dinu. 

Aceasta a fost explicaţia la acel moment. A fost „o greşeală ce s-a întâmplat înainte” şi acum, reprezentanţii Companiei de Transport Public Cluj -Napoca s-au gândit că trebuie să o îndrepte. Dar nu oricum, ci printr-un gest care pentru mulţi cetăţeni se traduce printr-un alt cuvânt.

Ei bine, o femeie ne-a adus abonamentele să ne arate clar dovada faptului că reprezentanţii CTP Cluj-Napoca au făcut aceste schimbări fără să anunţe călătorii, pur şi simplu peste noapte.

abonamente

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj