„Cultura concurenței în mediul de afaceri” se dezbate la Cluj!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

invitatie evLuni, 11 mai 2015, IC Consulting, TRUST Consultants organizează „Cultura concurenței în mediul de afaceri” un eveniment care reprezintă o premieră pentru mediul de afaceri din Transilvania, deoarece este pentru prima dată când Consiliul Concurenței în format complet participă la o conferință la Cluj Napoca.

event powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Președintele Consiliului Concureței, Bogdan Chiritoiu și ceilalți membri ai Plenului vor prezenta audienței aspectele principale ale politicii concurenței în România (ca stat membru al Uniunii Europene), respectiv misiunea Consiliului Concurenței în relațiile cu celelalte autorități publice, mediile de afaceri și de protecția consumatorilor. Un accent distinct va fi pus pe importanța mijloacelor preventive la care poate face apel mediul de afaceri în relația sa cu Consiliul Concurenței pentru a evita ajungerea în situația aplicării regimului sancționator. Va fi de asemenea abordată latura investigațiilor utile ale autorității de concurență pentru mai buna cunoaștere a realităților economice.

Conferința va avea trei teme principale distribuite pe două paneluri(B.1., C.1.):

 • Introducere în problematica concurenț
 • Prioritățile pe termen scurt și mediu ale Consiliului Concurenței.
 • Instrumente prudențiale (conformare, angajamente).

B.1. Aspectele anticoncurențiale ale acordurilor verticale.

B.2. Q&A Primul panel va fi dedicat aspectelor anticoncurențiale din cadrul acordurilor comerciale realizate pe lanțurile de distribuție și pe bunele practici din domeniu ce trebuie implementate de către operatori.

C.1. Noul cadru de reglementare al concurenței neloiale.

C.2. Q&A Cel de-al doilea panel privește clarificarea atât la nivel terminologic cât și din punct de vedere legal al concurenței neloiale în contextul general al practicilor anticoncurențiale și al atribuțiilor de resort ale Consiliului Concurenței.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, al Consiliului Judeţean Cluj, City Plaza, Dispersie, Ronside Steel şi Clujul Elitelor şi Valorilor.

Reprezentanții Consiliului Concurenței:

 1. Bogdan Marius Chirițoiu, Președinte
 2. Otilian Neagoe, Vicepreședinte
 3. Laszlo Gyerko, Consilier de concurență
 4. Dan Ionescu, Consilier de concurență
 5. Daniela Bădilă, Director al Direcției Bunuri de consum
 6. Cristina Coruț, Inspector de concurență, Serviciul Relații Instituționale și Comunicare
 7. Gheorghe Rădulescu, Director al Direcției Teritoriale
 8. Adrian Comănescu, Director adjunct, Direcția Servicii
 9. Florin Andrei, Director, Direcția Cercetare-Sinteză
 10. George Anglițoiu, Șef serviciu, Relații Instituționale și Comunicare

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj