Cuj-Napoca: Amenzi de 5500 lei aplicate pentru șantierele neîntreținute corespunzător

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
mascati pe santier 1
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Protecţia Mediului şi cei de la Serviciul Control Urbanism şi Disciplină în Construcţii au verificat la finalul săptămânii trecute 19 şantiere deschise în oraș, urmărind respectarea legislației în vigoare privind autorizarea lucrărilor de construcţii (Legea nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor, HCL nr. 191/2009 pentru buna gospodărire a municipiului Cluj Napoca şi Legea 50/1991 republicată).

Au fost încheiate 4 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de 5500 lei, în baza HCL nr. 191/2009 pentru buna gospodărire a municipiului Cluj-Napoca, din cauza unor abateri precum lipsa panoului de identificare a lucrărilor sau neîntreținerea corespunzătoare a şantierelor (fapt ce duce la murdărirea carosabilului din apropierea unor şantiere). Verificările au fost efectuate pe mai multe străzi, precum: Sovata, Cetății, Zarandului sau Sitarilor.

Pe lângă sancțiunile aplicate, au fost dispuse măsuri de reglementare a situaţiei în termen de 48 de ore. Acţiunea va continua şi în zilele următoare, iar șantierele vor fi verificate din nou.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj