UPDATE:Cuibus ramane fara mandat si paraseste ISJ Cluj. Marinela Marc îi ia locul.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cuibus valentinÎn plină pandemie de coronavirus, Valentin Cuibus ramane fara mandat si paraseste Inspectoratul Scolar Judetean Cluj

Guvernul PNL a decis să treacă pe linie moartă performanța și nu a mai prelungit mandatul managerial al celui mai performant inspector școlar din țară. În loc să fie axați exclusiv pe acest DEZASTRU sanitar, social și economic, pe furiș, liderii PNL operează execuții politice, înlăturând performanța pentru carnetul de partid! Felicitări Valentin Cuibus pentru tot ce ați realizat și pentru performanțe! Au fost 8 ani BUNI pentru învățământul preuniversitar din Cluj, spune Horia Nasra deputat PSD Cluj.
Reamintim faptul ca in ce priveste performanta in invatamant la toate etapele de evaluare, Clujul se afla printre primele judete din tara cu rezultate deosebite.
UPDATE: Marinela Marc, este noul șef al Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Acesta este consilier județean și  a mai condus această instituție înaintea lui Cuibus. 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj