CTP Cluj vine cu un site nou pentru utilizatorii transportului în comun.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ctpCompania de Transport Public Cluj-Napoca vine în faţa cetăţenilor cu un nou website (www.ctpcj.ro) pe care călătorii vor putea găsi foarte uşor informaţiile căutate. 

”Considerăm site-ul un canal important de comunicare cu beneficiarii serviciilor noastre de transport. Astfel, avem o prioritate din a pune mereu la dispoziţia cetăţenilor, informaţii prompte şi de actualitate”, au spus reprezentanţii CTP Cluj-Napoca.

Conform acestora, noul site propune o structură diferită care va fi mai uşor de parcurs. Aici călătorii vor putea găsi informaţii actualizate despre tarife, program al liniilor precum si alte informaţii, dar vor putea face şi sugestii pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite.

Site-ul este optimizat şi pentru telefoanele modile, astfel că îl pot utiliza oricând au nevoie.

„Prin noul format al site-ului am incercat sa redam aceasta experienta utilizatorilor de platforme mobile, site-ul prezentandu-se sub forma unei aplicatii pe diverse gadgeturi”, au mai spus aceştia.

Totodată, cetăţenii pot să se aboneze la ultimele noutăţi adăugate în site, astfel că vor primi direct pe email modificările făcute atât la preţuri, curse, program sau traseu, iar site-ul este disponibil şi în Limba Engleză.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj