Cristian Diaconescu s-a retras. O susţine pe Elena Udrea.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Cristian DiaconescuDupă ce a fost ironizat de elena Udre, Cristian Diaconescu a decis să nu mai candideze nici măcar ca şi independent la alerile prezidenţiale, astfel că acum o susţine şi el pe Elena Udrea. 

Printr-un comunicat de presă, aflăm că Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, a renunţat la candidatura sa pentru alegerile prezidenţiale, anunţându-şi susţinerea totală pentru Elena Udrea.

„Există raţiuni de stat”, şi-a motivat decizia dl Cristian Diaconescu, precizând că „priorităţile personale nu sunt binevenite, cu atât mai mult cu cât subsumează aspiraţiile noastre de a-l învinge pe Victor Ponta”. El s-a mai referit şi la evenimentele politice pe plan extren care ar trebui să unească toate forţele politice de dreapta. „Le adresez respectuos rugămintea celor care se află în competiţie pe partea dreapta a eşichierului politic să se gândească mai serios la solidaritate. Un vot împărţit ar putea face ca rezultatul să fie cu totul altul decât cel dorit. Am constatat că este mai necesar să fim solidari în acest moment”. Cristian Diaconescu a invocat ideea unui angajament cu Preşedintele Traian Băsescu: „Am avut un angajament cu Preşedintele Traian Băsescu şi îl duc până la capăt”, a declarat Diaconescu, precizănd că Fundaţia Mişcarea Populară susţine întru totul candidatura Elenei Udrea la Preşedinţia României, se arată în comunicatul PMP.

Cristian Diaconescu a fost criticat public pentru decizia de a se reptrage din cursa pentru alegerile viitorului preşedinte al României, chiar de către Elena Udrea care a spus că îi pare rău că s-a retras înainte ca partidul să voteze candidatul PMP. Elena Udrea îi mulţumeşte astăzi, pentru susţinere.

La rândul său, Elena Udrea, preşedinte şi candidat al Partidului Mişcarea Populară, i-a mulţumit lui Cristian Diaconescu pentru susţinerea sa. “Este un gest curajos al unui om care înţelege foarte bine ce presupune interesul naţional şi care vede în candidatura mea şansa unei victorii în noiembrie. România are nevoie de un preşedinte responsabil, care a demonstrat că poate să facă. Care să fie capabil să readucă zâmbetele şi optimismul românilor. Eu sunt acel candidat care pot spune ce lucruri am făcut pentru români, pot spune că nu am îngenunchiat niciodată în faţa nimănui, am luptat pentru valori şi principii alături de Traian Băsescu.”, se mai arată în comunicat.Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj