„Crăiasa Zăpezii”, una dintre cele mai frumoase povești de Hans Christian Andersen, se joacă duminică pe scena Teatrului „Puck” din Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Craiasa Zapezii.JPG 3Teatrul de Păpuși „Puck”, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj-Napoca prezintă duminică, 17 ianuarie, de la ora 11:00 și 12:30, spectacolul „Crăiasa Zăpezii”.

Povestea lui Andersen vorbește cu căldură și tandrețe despre prietenie, într-un univers dominat de glacial, atât la propriu cât și la figurat. Obstacolele-test pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire.

Renul Kariboo, un personaj de neuitat și foarte îndrăgit de copii, dă o notă de umor aparte spectacolului, interacționând deseori cu publicul.

Craiasa ZapeziiPrima reprezentație a spectacolului „Crăiasa Zăpezii” a avut loc chiar acum 3 ani, pe 13 ianuarie 2013. De atunci, în fiecare iarnă, piesa este reluată cu succes pe scena teatrului „Puck”. Basmul lui Hans Christian Andersen este regizat de Traian Savinescu, care a realizat și sound-ul și light design-ul. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Frunzina Anghel, Angelica Pamfilie, Călin Mureşan, Andra Ştefan, Iulia Dinescu, Andreea Bolovan.

Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu, designul video de Gaal Csaba și sculptura de Florin Marin.

Vârsta recomandată: 4+

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj