Corporate Games aduce o noua provocare la Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

11019464_783865711698738_7350083251490795842_nEchipa  Corporate  Games  Romania a  ajuns  la  Cluj  pe  data  de  12  martie  2015  pentru Conferinta de presa care a avut loc la Iulius Mall la ora 10:00. 

Cei  doi  fondatori,  Radu Radulescu si  Calin  Huidu au  sustinut  o  prezentare  detaliata  a evenimentului  care  va  avea loc  in  weekendul  din  22-24 mai  2015.  Cei  doi  au  prezentat conceptul Corporate Games de la istoric si pana la rezultatul la care s-a ajuns astazi.

Legat de desfasurarea competitiei in paralel cu zilele Clujului, Radu Radulescu a afirmat ca a insistat foarte mult pe acest sincron tocmai datorita  faptului ca  adauga valoare sportiva evenimentului, iar aceasta este, pana la urma, pilonul principal pe care Corporate Games a fost construit. Mai mult a confirmat ca se vor asocia foarte strans cu conceptul de “Capitala Europeana a Tineretului” si  ca  va exista  o serie  de  competitii  sportive dedicate  special acestui segment– dintre acestea puncteaza Dragon Boat si Catchball.

În  discuții  s-a  dezvoltat  și  conceptul sportiv ”Catchball” datorita  faptului ca reprezinta  o noutate in domeniul sportului.   Radu Radulescu:  ”provoaca dependenta,  va scoate din casa, va desparte de familie, veti vedea”.

În dorința de a promova noul joc, Corporate Games a închiriat sala de sport Gheorghe Lazar a Colegiului National Pedagogic cu acelasi nume si a lasat tuturor doritorilor care vor sa incerce acest  joc,  posibilitatea de a  se  antrena si de a juca Catchball  in fiecare joi  seara pana la inceperea festivalului Corporate Games.

Radu Radulescu promite în numele Corporate Games Romania un eveniment unic caracterizatde  energie  si  vitalitate care  va  convinge  municipiul  Cluj  sa  ceara  o  a  doua  ediție. Fondatorul festivalului face aceasta afirmatie si in baza experientei Winter Corporate Games care a avut loc iarna aceasta in Poiana Brasov.

În primele doua zile dupa terminarea competitiei, participantii vor avea acces si la materialele video si foto, care vor fi postate pe retelele social media.

11071599_783865565032086_4353153168461656725_nCastigatorii competitiei din Cluj vor fi inscrisi automat in finala de la Bucuresti, cu intreceri la  15  sporturi,  care  va  avea  loc  pe  11-14  Iunie  2015.  Mai  departe,  castigatorii  finalei nationale  vor  reprezenta  echipa  Romaniei  in  cadrul  World  Corporate  Games, programata in luna noiembrie, in New Mexico, Mexic.

Peste un  milion  de  persoane si  18.000  de firme mari, medii, mijlocii si mici de  pe  5 continente au luat parte, de-a lungul anilor, la Corporate Games. Prima editie  din Romania a  avut  loc  la  Bucuresti  in  mai  2012,  apoi  s-a  mutat,  pentru sporturile de iarna, la Brasov, iar in iunie 2015 va fi sarbatorita cea de a 10-a editie.

Conceptul Corporate Games

Corporate Games este (re)cunoscut drept  cel mai mare eveniment sportiv din lume, care promoveaza sportul in masa pentru amatori,  miscarea si  valorile generale ale sportului, in randul angajatilor din corporatii. Corporate Games este o combinatie intre sport, business siturism, reunite intr-o competitie mondiala intre corporatii, similara cu Jocurile Olimpice.

Seria  de  competitii  sportive  este  menita  sa  testeze  echipele  si  sa  stimuleze  adrenalina  sispiritul de aventura. In plus, concurentii au ocazia sa se foloseasca de  una dintre cele mai mari platforme de socializare si networking din lume dedicata mediului corporatist.

Sistemul de punctare este  dublu:  participantii  lupta  pentru prestigioasele  medalii  de  aur,argint si bronz, dar si pentru clasarea pe primele 8 locuri, care aduce puncte firmelor. In baza acestor puncte, firmele sunt premiate in cadrul ceremoniei de inchidere a jocurilor.

Viziunea Corporate Games

„Pe baza expertizei de peste 20 de ani in evenimente de talie mondiala, organizam, promovam si conducem intrecereri sportive intr-un mediu corporatist. Misiunea noastra este sa aducem oamenii impreuna prin sport si sa incurajam moralul, spiritul de echipa, un stil de viata sportiv, sanatos, relatiile de afaceri si integrarea sociala.

Corporate Games ofera ocazia oricarui participant, indiferent de abilitatile sale sportive, de a fi parte a unei intreceri grandioase”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj