Contre între Seplecan şi Oleleu pe tema aeroportului

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

seplecan vs oleleuConsilierul judeţean, Mihai Seplecan îl acuză pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean că „a  băgat Aeroportul Internațional Cluj în incidență de plată”. La rândul său, Ioan Oleleu îi răspunde că afirmaţiile sunt doar calomnioase.

Cu privirea la faptul că Aeroportul Internațional “Avram Iancu” a fost listat în Centrala Incidențelor de Plăți a BNR, structura speializată în colectarea informațiilor specific incidentelor de plăți produse de titularii de cont cu CEC-uri și bilete la ordin, adică emiterea de CEC-uri care nu pot fi onorate la data scadenței, sunt necesare câteva precizări pentru a demonstra reaua credință de care dă dovadă în desfășurarea atribuțiunilor de serviciu Ioan Oleleu, vicepreședintele PSD al CJ Cluj și nu al clujenilor. Adică degeaba ne-am chinuit și, în pofida eforturilor PSD Cluj de a pune bețe în roate, am obținut aprobarea liniei de credit pentru Aeroport, că Ioan Oleleu s-a dat peste cap să demonstreze că instituția din subordine nu funcționează. Din informațiile pe care le dețin și care rog să fie verificate de către organele competente ale statului, cu bună știință, Ioan Oleleu a amânat, vineri 29 august, semnarea celor 3 CEC-uri privind plățile de la Aeroport până la ora 17, asta deși știa că operațiunile de acest gen se închid la ora 16,30. Știa, că i-a lăsat să aștepte în anticamera lui, cu începere de la ora 13, pe cei care veniseră cu CEC-urile la semnat. Noroc că restul băncilor la care mai așteptau sume în plată au înțeles că au de a face cu un individ care încă își mai caligrafiază propriul nume îndelung, ca la ora de caligrafie din clasa a II-a, și au așteptat semnarea CEC-urilor. Numai Banca Transilvania a raportat incidentul de plată. Nu pot decât să remarc faptul că, în ziua respectivă, Ioan Oleleu a dat totuși dovadă de iuțeală de mână, dar numai pentru a semna un CEC în valoare de 309048,72  lei, necesar unor plăți la CMID, adică celebra groapă de gunoi. Deci, fie avem de-a face cu prostie, fie cu rea-credință, fie cu neglijență sau abuz în serviciu în ceea ce privește acest incident, se arată în comunicatul transmis de Mihai Seplecan.

La rândul său, instituţia Consiliului Judeţean Cluj, transmite un comunicat pentru a da replică fostului vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte interimar al CJ Cluj.

Urmare  a  afirmaţiilor  calomnioase  şi  total  neadevărate  vehiculate  în spaţiul  public  de persoane a căror competenţă profesională, bună credinţă şi al căror interes pentru bunul mers al proiectelor  prioritare  ale Consiliului Judeţean  Cluj  pot  fi  lesne  puse  sub  semnul îndoielii, vicepreşedintele forului administrativ judeţean, Ioan Oleleu, face următoarele precizări:

În data de vineri, 29 august 2014, în jurul orei 12, a fost trimis pentru a fi semnat un al doilea act adiţional la contractul de credit pentru Aeroport încheiat cu C.E.C. Bank, după ce acesta a fost  modificat  de  către reprezentanţii  C.E.C  (un  prim  act  adiţional  fusese  deja  semnat de vicepreşedintele cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Vakar Istvan). Întrucât documentul adus pentru a fi semnat conţinea unele neclarităţi şi posibile probleme de natură juridică, a fost necesară analizarea acestora de către funcţionarii Direcţiei Juridice din cadrul Consiliului Judeţean în vederea identificării unei soluţii. La ora 15,30, reprezentanta CEC Bank Cluj, d-na Pop, a sunat şi ne-a informat în legătură cu faptul că a trimis o nouă formă a actului adiţional cu numărul 2 care să fie analizată de către juriştii Consiliului Judeţean, reprezentanţii C.E.C. urmând să sosească la sediul instituţiei în vederea semnării actului alături de conducerea forului administrativ judeţean şi cea a Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj. În momentul în care toate problemele de natură juridică au fost soluţionate şi textul propus al  actului  adiţional  nu mai  prezenta  niciun fel de  probleme,  s-a  trecut  de  îndată  la  semnarea acestuia de către toţi cei prezenţi, motiv pentru care consider că această întârziere nu îmi poate fi în nici un caz imputată. Întrebarea care se naşte în acest context este însă de ce oare nu s-a putut ca actul în cauză să fie prezentat încă de la început într-o formă care să fie în deplină concordanţă cu legea, de ce oare au trebuit încheiate două acte adiţionale la acest contract? Şi, de asemenea, de ce oare a trebuit aşteptat până în ultimul moment pentru a fi semnat un document de o asemenea importanţă? Oare domnul Seplecan are remuşcări legate de faptul că a minţit în momentul în care a afirmat că toate problemele de la Aeroport au fost rezolvate? În ceea ce priveşte întreaga echipă a aparatului de lucru al Consiliului Judeţean care a fost implicată în semnarea acestui act şi căreia, de altfel, doresc să îi mulţumesc pentru operativitatea dovedită şi pentru disponibilitatea manifestată de a lucra după programul de lucru al instituţiei, consider că aceasta a acţionat exemplar, în interesul clujenilor, şi că nimic nu îi poate fi reproşat, se arată în comunicatul transmis de instituţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj