Consiliul Judeţean Cluj susţine proiectul “Terapie prin artă”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

terapie prin arta 1Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Ioan Oleleu, s-a întâlnit azi, 22 august 2014, cu reprezentanţii Asociaţiei Create.Act.Enjoy. În cadrul întâlnirii, reprezentanţii Asociaţiei Create.Act.Enjoy au prezentat conducerii instituţiei rezultatele proiectului “Terapie prin artă – Un zâmbet pentru fiecare”, proiect realizat şi implementat în 2014, în rândul pacienţilor Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

Am considerat ideea unui asemenea proiect mai mult decât necesară şi oportună întrucât activităţile desfăşurate, pentru pacienţii care vin într-un sistem al cărui scop este să-i trateze, sunt adevărate oaze de bucurie şi linişte, sunt activităţi care îi ajută să îşi depăşească condiţia de boală, sunt activităţi care le dau un plus de speranţă, la o viaţă mai bună. Tocmai de aceea am susţinut încă de la început acest proiect şi doresc ca şi pe viitor să continuăm să-l sprijinim în vederea implementării atât la nivelul altor spitale din judeţ, precum şi în rândul şcolilor speciale”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Ioan Oleleu.

terapie prin artaPrin intermediul proiectului “Terapie prin artă – Un zâmbet pentru fiecare” se realizează o serie de procese artistice menite să sporească şi să îmbunătăţească sănătatea fizică, psihică şi emoţională a persoanelor de orice vârstă. La originea derulării acestui proiect s-a aflat convingerea că procesul creativ îi ajută pe oameni să-şi rezolve conflictele şi problemele, să-şi dezvolte abilităţile personale şi totodată să-şi crească respectul şi conştiinţa de sine.

terapie prin arta 4Asociaţia Create.Act.Enjoy a început implementarea proiectului “Artă pentru viaţă” în perioada septembrie-octombrie 2012, în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.Datorită  rezultatelor pozitive și feedback-ului încurajator atât din partea personalului spitalului cât şi în special din partea pacienţilor, s-a hotărât continuarea acestuia şi în 2014.

terapie prin arta 3

terapie prin arta 5terapie prin arta 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj