Consiliul Judeţean Cluj se luptă pentru reluarea lucrărilor la Centrul de Management al Deşeurilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DSC01327Consiliul Judeţean Cluj a găzduit în zilele de marţi şi miercuri, 22 şi respectiv 23 iulie 2014, o serie de întâlniri tehnice de lucru la care au participat factorii implicaţi în derularea proiectului de edificare a unui Sistem de Management Integrat al deşeurilor în Judeţul Cluj.

La întâlnirile prezidate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Ioan Oleleu, au participat membrii echipei de implementare a proiectului din cadrul forului administrativ judeţean, reprezentanţii societăţii Atzwanger, liderul asocierii care construieşte Centrul de Management al Deşeurilor şi experţii tehnici ai SC TAHAL România S.R.L. care asigură dirigenţia de şantier a acestui proiect de investiţii.

Scopul întâlnirilor convocate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Oleleu, a fost acela de a permite discutarea tuturor aspectelor aflate în divergenţă între factorii implicaţi şi care au condus, începând cu data de 16 iunie 2014, la stoparea plăţilor de către beneficiar – forul administrativ judeţean şi, respectiv, la încetarea lucrărilor de către societatea constructoare.

Discuţiile, extrem de constructive, au permis atingerea consensului de către părţile implicate, acesta luând forma unui protocol semnat de către cei prezenţi şi care prevede, în concret, paşii de urmat şi etapizarea strictă a tuturor operaţiunilor.

„Înţelegerea la care am ajuns astăzi cu reprezentanţii firmei constructoare este o nouă dovadă a faptului că, în situaţia în care există bună credinţă şi profesionalism, dialogul poate conduce la rezolvarea tuturor problemelor şi stărilor conflictuale. Prin protocolul semnat asistăm marcăm reintrarea în normalitate, lucrările la acest obiectiv de investiţii de o importanţă vitală pentru întreg judeţul urmând a fi reluate de îndată” a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj