luni, septembrie 25, 2023

Consiliul Judeţean Cluj se luptă pentru reluarea lucrărilor la Centrul de Management al Deşeurilor

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

DSC01327Consiliul Judeţean Cluj a găzduit în zilele de marţi şi miercuri, 22 şi respectiv 23 iulie 2014, o serie de întâlniri tehnice de lucru la care au participat factorii implicaţi în derularea proiectului de edificare a unui Sistem de Management Integrat al deşeurilor în Judeţul Cluj.

La întâlnirile prezidate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Ioan Oleleu, au participat membrii echipei de implementare a proiectului din cadrul forului administrativ judeţean, reprezentanţii societăţii Atzwanger, liderul asocierii care construieşte Centrul de Management al Deşeurilor şi experţii tehnici ai SC TAHAL România S.R.L. care asigură dirigenţia de şantier a acestui proiect de investiţii.

Scopul întâlnirilor convocate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Oleleu, a fost acela de a permite discutarea tuturor aspectelor aflate în divergenţă între factorii implicaţi şi care au condus, începând cu data de 16 iunie 2014, la stoparea plăţilor de către beneficiar – forul administrativ judeţean şi, respectiv, la încetarea lucrărilor de către societatea constructoare.

Discuţiile, extrem de constructive, au permis atingerea consensului de către părţile implicate, acesta luând forma unui protocol semnat de către cei prezenţi şi care prevede, în concret, paşii de urmat şi etapizarea strictă a tuturor operaţiunilor.

„Înţelegerea la care am ajuns astăzi cu reprezentanţii firmei constructoare este o nouă dovadă a faptului că, în situaţia în care există bună credinţă şi profesionalism, dialogul poate conduce la rezolvarea tuturor problemelor şi stărilor conflictuale. Prin protocolul semnat asistăm marcăm reintrarea în normalitate, lucrările la acest obiectiv de investiţii de o importanţă vitală pentru întreg judeţul urmând a fi reluate de îndată” a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi