Consiliul Județean Cluj lansează o platformă online unică în România, punând astfel la dispoziția clujenilor cele mai bune produse tradiționale românești

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

produs de cluj onlineConsiliul Județean Cluj lanseazămagazinprodusdecluj.ro, o platformă on-line destinată comercializării preparatelor alimentare tradiționale. Platforma este organizată și gestionată de către Asociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea forului administrativ clujean.

www.magazinprodusdecluj.ro cuprinde, pentru început, produsele a 16 antreprenori clujeni, care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi din lapte de oaie, preparate din carne, sucuri, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală.

Ambalarea se va face de către angajații Asociației Produs de Cluj, în două spații autorizate, prevăzute cu temperatură controlată, din cadrul Agro Transilvania, societate aflată, la rândul ei, sub autoritatea Consiliului Județean.

Produsele pot fi vizionate și comandatepe www.magazinprodusdecluj.ro, disponibil din 2 aprilie.

Persoanele interesate vor putea comanda direct în magazinul online sau la numărul de telefon 0741 98 58 23 în zilele de luni – joi, între orele 10.00 și16.00.

Înainte de onorarea comenzii, clienții vor fi contactați prin poșta electronică sau telefonic.

Livrarea se va face în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Baciu și  Florești, în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 12.00-19.00, de către reprezentanții Asociației Produs de Cluj, iar plata se va face online, cu cardul.

Orice modificare a ofertei sau a zilelor de livrare va fi anunțată pe site.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj