Consilierii PNL-PDL blochează redeschiderea Spitalului de la Mociu!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
consiliu judetean cluj24h
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Politicienii PNL şi PDL nu se dezic în privinţa dezinteresului manifestat faţă de locuitorii judeţului Cluj, un  exemplu  elocvent fiind  votul  negativ  acordat  în şedinţa  de  Consiliu Judeţean, din 30 martie 2015, privind redeschiderea Spitalului de la Mociu, prin respingerea unui referat de aprobare al proiectului de hotărâre privind acordul de principiu al Judeţului Cluj  în  vederea asocierii cu comunele  Buza,  Căianu,  Cămăraşu,  Cătina, Frata,  Geaca, Mociu, Palatca, Suatu, pentru realizarea obiectivului „Centru de Sănătate Multifuncţional în comuna Mociu, judeţul Cluj”.

Sănătatea clujenilor, o glumă proastă de 1 aprilie, rostogolită din patru în patru ani de liberalii din Consiliul Judeţean.

Dacă acum 4 ani, chiar de 1 aprilie, Emil Boc închidea 67 de spitale, în acest an, în aceeaşi perioadă, consilierii judeţeni liberali au decis să păcălească sănătatea clujenilor. După perioada de tristă amintire a guvernării PDL, în care Emil Boc, Alin Tişe şi întreaga camarilă  PDL au închis  spitale,  „motivând că  nu  sunt  bani”,  în  condiţiile  în care astăzi, numeroşi miniştrii ai cabinetului Boc sunt acuzaţi de acte de corupţie iar liderii locali ai PNL şi  PDL Cluj  au  fost  şi  sunt  arestaţi şi  cercetaţi  de  autorităţiile  statului,  actualii  consilieri judeţeni liberali au refuzat solicitarea a opt comune prin care se cerea redeschiderea spitalului din Mociu.

„Ne exprimăm regretul că sănătatea locuitorilor din opt comune clujene nu este o prioritate pentru  consilierii  judeţeni  liberali.  Prin  acest  vot  ipocizia  şi  indiferenţa  acestora  a  fostdevoalată. Grupul consilierilor judeţeni social-democraţi va continua să sprijine proiectele judeţului în funcţie de agenda clujeanului” a declarat dl. Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj