Consilierii județeni ai PSD solicită un raport financiar și informații despre activitatea societății Clujana.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
www.clujana.com
Foto: www.clujana.com

Grupul consilierilor județeni ai PSD Cluj solicită Consiliului Județean  Cluj să facă public  statusul activității S.C Clujana S.A cât și un raport financiar având în vedere că societatea aflată în subordinea  Consiliului Județean Cluj trebuia să achite mai multe datorii.

Având în vedere că pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean Cluj, în  şedinţa de la sfârşitul lunii ianuarie, s-a aflat un proiect de hotărâre  prin care oficialii S.C Clujana S.A cereau aprobarea consilierilor  județeni pentru a vinde două imobile aflate în patrimoniul acesteia, în  vederea achitării mai multor rate din datoriile curente ale societăţii,  este cât se poate de bine-venită informarea clujenilor cu privire la  tranzacția  mai sus menționată.
„Vrem să știm din ce cauză s-a pierdut eșalonarea datoriilor, ceea ce a  dus la creșterea presiunii financiare pe bugetul societății și creșterea  datoriilor în condițiile în care noi considerăm că acest lucru putea fi  evitat” a declarat dl. Remus Lăpușan, liderul de grup al consilierilor  județeni social-democrați.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj