Conferința Open Innovation 2.0 din 2017 va avea loc pentru prima dată în Europa de Est, la Cluj-Napoca.

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj

17834060_1312687295475028_5832603756832809247_oCluj-Napoca, orașul din inima Transilvaniei, România, va găzdui de asemenea în premieră, o serie de evenimente in interconectate: Dialogul pentru Inovare, Dialogul Cetățenilor, Gala Premiilor Innovation Luminary și Innovation Expo.

Bruxelles: CONNECT, Directoratul-General al Comisiei Europene sub forma Grupului pentru Strategie și Politici pentru Inovare Deschisă în parteneriat cu Comitetul European pentru Regiuni, Municipalitatea Cluj-Napoca, Institutul pentru Valoare în Inovare, ARIES Transilvania, Master card și Primăria Orașului Dublin au deschis INSCRIERILE GRATUITE la Conferința Open Innovation 2.0 2017 care va avea loc în pitorescul oraș Cluj-Napoca, din Transilvania, România (între 13 – 14 iunie 2017). Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Fondată acum patru ani, Conferința Open Innovation 2.0 (OI2) este un eveniment de înalt nivel care reunește experți în inovare, creatori de politici, reprezentanți ai mediului academic, practicieni și persoane implicate în diverse aspecte ale inovației și antreprenoriatului.

Conferința OI2 realizează o sinergie puternică între subiecte precum Huburile de Inovare Digitală și activitățile IMM-urilor respective ale Startup-urilor din sud estul Europei pe care Directoratul General CONNECT, al Comisiei Europene pune accentul.

Conferința oferă perspective practice și creează o punte între teorie și practică la toate nivelele” declară dl. Bror Salmelin – consilier pentru Sisteme Inovatoare la Comisia Europeană, Directoratul General pentru Comunicații, Rețele, Conținut și Tehnologie (DG CONNECT)

Faptul că orașul Cluj-Napoca a fosr ales să găzduiască această Conferință în 2017 reflectă recunoașterea eforturilor locale și regionale de a crea un ecosistem deschis și funcțional” declară dl. Emil Boc – Primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Agenda Evenimentului

DG Connect via OISPG a comunicat deja câteva detalii despre agenda Conferinței OI2. În plenul evenimentului se vor discuta exemple despre politici naționale de dezvoltare (precum Politica de Inovare Deschisă a Austriei), exemple de creare de ecosisteme (în contextul transformării industriale), diseminarea de inovație deschisă prin crearea de Huburi de Inovare Digitală; și implicarea cetățenească în proiecte pilot și experimente la scară mare.

Evenimentul are câțiva vorbitori proeminenți confirmați, precum Prof. Piero Formica pe subiecte ce țin de renașterea inovației, Directorul Peter Droell de la Comisia Europeană pe subiecte de reînnoire industrială, Femeia antreprenor a anului Michela Magas despre Industry Commons; Prof. Noburu Konno de la Rețeaua Japoneză pentru Inovare, și alții. Audiența este formată dintr-un mix echilibrat al celor patru grupuri de interese care formează spirala cvadruplă: sectorul industrial, sectorul academic, sectorul public și societatea civilă! Interactivitatea este asigurată de design-ul evenimentului de-a lungul a două zile pline de insiprație.

Subiectele marcante ale conferinței vor fi perioadele marcate de VICA (volatilitate, incertitudine, complexitate și ambiguitate) – oferind procesului de inovare serendipitate, STARTS (Știință, Tehnologie și Arte) – accentuând interacțiunile dintre aceste domenii, transformarea digitală a societății și industriilor, Radarul Inovațiilor și bune practici ale ecosistemelor OI2.

A cincea ediție a prestigioasei Innovation Luminary Awards Gala Dinner va avea de asemenea loc între ziua 1 și ziua 2 a conferinței. Accesul la eveniment se va face doar în baza unei invitații, dar va fi relatat în întregime în media și prin intermediul rețelelor de socializare (https://www.facebook.com/OISPG și https://twitter.com/OISPG ).

Noutate

Conferința Open Innovation 2.0 2017 din Cluj-Napoca va fi principalul eveniment dintr-o serie de activități: conferința va fi precedată de Dialogul pentru Inovare (10-11 iunie 2017) și Dialogul cu Cetățenii găzduit de Primarul Emil Boc pe 12 iunie. Cu ocazia Conferinței OI2 se va prezenta o mică expoziție pe teme de inovare care va oferi vizibilitate proiectelor și activităților legate de OI, oferind exemple de bune practici ce pot fi multiplicate.

ÎNSCRIERI GRATUITE se pot face la urmâtorul link: http://bit.ly/OI2Conf17registration.

INFORMAȚII COMPLETE pentru a vă planifica călătoria sunt disponibile aici : bit.ly/OI2Conf17

Informații Suplimentare

Cluj-Napoca este cel de-al 2 lea oraș al României, situat în inima Transilvaniei. Un centru academic de elită a țării, ce găzduiește 11 universități la care studiază peste 80.000 de studenți, Cluj-Napoca prezintă unul din cele mai colorate peisaje culturale din Estul Europei și un pol ITC în creștere. Conferința Open Innovation 2.0 2017 reprezintă o bună oportunitatea de a descoperi această bijuterie ascunsă a Europei.

Pentru mai multe informații despre Conferința Open Innovation 2.0 2017, inclusiv detalii legate de participare, expunere sau sponsorizare, vizitați pagina oficială UE: bit.ly/OI2Conf17

Urmăriți noutăți pe OISPG’s Twitter folosind #OI2Conf17 și pe Facebook @OISPG folosind #OI2Conf17, sau pagina LinkedIn OISPG.

Traduceri disponibile:

Engleză

Despre OISPG

Grupul pentru Politici si Strategii de Inovare Deschisă (OISPG) susține politicile pentru Inovare Deschisă în cadrul Comisiei Europene.

OISPG lucrează în strânsă colaborare cu Comisia Europeană (@DigitalAgendaEU). Filosofia OISPG îmbrățișează paradigma Inovării Deschise 2.0: crearea de sisteme de inovare deschisă în care procesul serendipității se manifestă pe deplin.

Membrii OISPG cred că implicarea directă a cetățenilor în procesul de inovare permite crearea rapidă de prototipuri în viața reală. Crearea unui prototip este metoda cea mai rapidă și mai eficientă de a promova o idee. Prototiparea va stimula antreprenoriatul în Europa, va crea locuri de muncă și va încuraja creșterea sustenabilă la nivel de economie și societate. În consecință, OISPG sugerează acțiuni variate de inovare deschisă și abordări pentru industrie și alți parteneri în inovare pentru a stimula și a întări competivitatea.

Articole Noi