Conferinta Internationala NAPOMUN la a cincea editie

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
10433938_702970859760496_4299613604620752793_nSfârșitul lunii august aduce cea de-a cincea ediție a conferinței internaționale NapoMUN, Simularea Națiunilor Unite din Cluj-Napoca. Desfășurată în perioada 25 – 29 august, conferința a devenit o tradiție pentru mediul clujean și reunește în fiecare an tineri atât din țară, cât și din străinătate; multiculturalismul este un deziderat pe care îl îndeplinește atât prin diversele naționalități și culturi de proveniență ale participanților, cât și ale membrilor Secretariatului conferinței, ale echipei de organizare și ale voluntarilor.
NapoMUN este o simulare menită să creeze mediul favorabil însușirii cunoștințelor și abilităților referitoare la procedurile ONU, precum și ale procesului decizional. Dezbaterile din acest an au în centru tema ascensiunii Asiei, participanții simulând activitatea a două entități, Consiliul de Securitate al ONU și Consiliul European. Dincolo de partenerii tradiționali ai conferinței, Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Primăria Cluj-Napoca, tema acestei ediții aduce și sprijinul unor noi parteneri direct interesați de spațiul euro-asiatic: restaurantele Indigo și Shanghai, organizații precum Liga Apărării Drepturilor Omului și Cluj International Awareness Organization, etc.

Conferința debutează cu o ceremonie de deschidere, care va avea loc luni, 25 august, la ora 15, la Casino – Centrul de Cultură Urbană, în Parcul Central. Simulările propriu-zise se derulează în decursul a trei zile și vor avea loc la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Pentru informații suplimentare, vă stau la dispoziție membrii comitetului executiv al NapoMUN 2014:

Andreea Voina (0742 547 687) și Ada Țîrlea (0745 768 214). De asemenea, puteți solicita informații la adresele de e-mail andreea.voina89@gmail.com și ada.tirlea@gmail.com.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj