Concurs!!! DECÂT O ORĂ DE JOC VIRTUAL, MAI BINE O ORĂ DE JOC REAL

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

concurs

A început şcoala! Gata cu statul în faţa calculatorului, e momentul să ne mişcăm. Redacţia Cluj24h.ro în parteneriat cu Asociaţia “Minute de Mişcare” invită mămicile să participe la concurs. De premiile puse la bătaie se vor bucura cel mai mult micuţii, mămicile se vor bucura de o oră liberă, timp pe care îl vor putea folosi după preferinţe.

Trebuie doar să urmaţi paşii de mai jos:

  1. Să daţi LIKE paginii de Facebook a publicaţiei Cluj24h https://www.facebook.com/cluj24h?fref=ts
  2. Să daţi LIKE şi SHARE (Distribuie) afişului concursului
  3. Să lasaţi un comentariu la postarea concursului în care să ne  spuneţi cât de important este pentru un părinte ca micuţii să facă sport

Regulament concurs: Cel mai important aspect, nu este permisă participarea copiilor care au fost înscrişi în cadrul Asociaţiei. Consursul se încheie duminică 21 septembrie 2014. Câştigătorii vor fi contactaţi prin mesaje private.

Cele mai interesante comentarii (asta după ce au fost urmaţi ceilalţi paşi) vor fi premiate cu intrări gratuite la cursurile de baby baschet după cum urmează:

Premiul I:   8 intrări ( valabil într-o lună)

Premiul II:  6 intrări

Premiul III:  4 intrări

Concursul este dedicat exclusiv mămicilor din comuna Floreşti şi asta pentru că orele de baby baschet se vor ţine în comuna Floreşti.

Comuna FLOREŞTI: Sala de sport a Şcolii Gheorghe ŞINCAI.

Grupă de copii (3-6 ani)- Baby BASCHET

Asociaţia “minute DE mişcare” a luat naştere în anul 2011 din dorinţa de-a pune lumea în MIŞCARE. În fiecare an ne mişcăm şi căutăm copii dornici de-a face sport, de-a câştiga sănătate, de aşi forma un corp sănătos şi armonios. Mişcarea fizică este cea care ne ajută să ne tonifiem corpul , să fim mai energici, să zâmbim, să ne facem prieteni şi evident să ne îmbunătăţim starea de sănătate. Copiii îşi vor cultiva spiritul de echipă şi asta pentru că ei vor învaţa cum să se coordoneze cu coechipierii pentru a atinge un scop comun sau a îndeplini o sarcină comună. Acest fapt implică aptitudini de comunicare superioare, capacitatea de a analiza situaţia, şi abilitatea de a lua decizii imediate şi de o importanţă majoră. Noi nu căutam performanţa, căutăm să ne mişcam corect şi să promovăm sportul. Noi facem SPORT şi câştigăm SĂNĂTATE!”, spune Adrian Muntean preşedintele asociaţiei şi profesor de sport.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj