Concert prepascal, joi, 21 aprilie 2016

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afisPrepascalConsiliul Judeţean Cluj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură care funcţionează în subordinea forului administrativ judeţean, organizează joi, 21 aprilie 2016, de la ora 18:30, la Casa Universitarilor, în incinta sălii de spectacole Auditorium Maximum, un Concert prepascal.

Ineditul acestui spectacol, în cadrul căruia spectatorii se vor putea bucura de pricesne, muzică bisericească şi cultă, aduse în scenă de grupuri vocale, interpreţi de folclor, coruri şi solişti instrumentişti, constă în aceea că aduce pe scenă valori ale muzicii care nu se limitează la un singur gen. De la pricesne cu rezonanţă regională şi până la piese clasice, care au fermecat generaţii întregi, în toată lumea, spectatorii vor fi introduși în atmosfera specifică sărbătorilor pascale. Astfel, la spectacolul de joi vor participa Grupul vocal al Parohiei ortodoxe „Înălţarea Sfintei Cruci” din Cluj – Napoca, Corul „Magnificat” al Catedralei Greco- Catolice „Schimbarea la Faţă” din Cluj-Napoca, dirijat de pr. Alexandru Suciu, Corul de camera „Psalmodia Transylvanica” al Facultăţii de teologie ortodoxă din Cluj – Napoca, dirijat de prof. univ. dr. Vasile Stanciu precum şi Tenorul Alexandru Mânzat, care va oferi un moment de rugăciune cântată.

De asemenea, pe scenă va urca și Grupul vocal al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, format din Mariana Morcan, Irina Someşan, Maria Lobonţ, Ioana Breda Morar, Iulia Bucur, Mihaela Grindean şi Mădălina Mârza.

Momente deosebite vor fi prezentate şi de soliştii artişti instrumentişti ai Orchestrei Profesioniste „Cununa Transilvană”, condusă de prof. Ovidiu Barteş: Sergiu Cebotari, Veronica Costantin, Daniel Istrate, Ciprian Istrate, Claudiu Cotârlă şi Alin Roman.

Întregul eveniment va fi încununat de prezenţa îndrăgitului interpret de muzică populară pr. Cristian Pomohaci.

Intrarea la concertul prepascal este liberă!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj