COMPETIȚIE DE KENDAMA, SÂMBĂTĂ, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Iulius Mall ClujAndrei Goia și Rafael Goia, unii dintre cei mai cunoscuți jucători de Kendama din România, sunt prezenți sâmbătă, pe 10 noiembrie 2018, la Iulius Mall Cluj, acolo unde se va desfășura ZNDK (Ziua Națională Depozitul Kendama).

Ești pasionat de Kendama și îți impresionezi prietenii cu mișcările tale? Te așteptăm sâmbătă, de la ora 12.00, în zona pasarelei de la etajul Iulius Mall Cluj, să participi la o competiție națională dedicată jocului japonez și să te duelezi în trucuri cu alți jucători, experimentați sau amatori. Îți vei putea demonstra iscusința într-un concurs organizat de Depozitul Kendama.Competiția ZNDK se desfășoară simultan în 16 orașe din țară, iar finaliștii se vor întrece pe 17 noiembrie, la București. Cei interesați se vor putea înscrie și la fața locului.

Jucătorii vor participa la două categorii de concurs, iar primii trei clasați la fiecare dintre acestea vor fi premiați de Depozitul Kendama. În plus, persoanele din top patru al ambelor categorii vor intra automat în marea finală. Din juriu vor face parte membri ai DKipa sau Sweetskendamas, cele mai cunoscute echipe de specialitate din țară. Pe lângă miza competiției, de a cuceri marele titlu, participanții vor avea prilejul de a se întâlni cu Andrei Goia, unul dintre jucătorii apreciați de cunoscători, care a reprezentat România și în competiții internaționale de profil. Pasionații de kendama își vor putea exersa mișcările și vor învăța trucuri noi și de la Rafael Goia, un alt jucător cunoscut și îndrăgit de public. Dincolo de spectacolul oferit, ZNDK promovează Kendama ca pe o activitate sportivă complexă, care îmbunătățește reflexele vizuale, coordonarea, dar și răbdarea.

Vino sâmbătă, la Iulius Mall Cluj, să-i impresionezi pe cei prezenți cu jocul tău Kendama!

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj