Compania de Apă Someș va efectua lucrări de reparații mâine. Află ce străzi vor fi afectate.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În vederea efectuării unor lucrări programate de reparații la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile,după cum urmează:

JOI, 17 OCTOMBRIE 2019
Localitatea Cluj-Napoca
Lista stăzilor afectate:
1. Str. Măceșului între str. Mihai Românu și str. Măceșului nr. 21; str. Eta Boeriu;

Interval orar întrerupere furnizare serviciu: orele 10:00-18:00
Localitatea Cluj-Napoca
Lista stăzilor afectate:
1. Str. Bună Ziua între str. Camil Petrescu și Aleea Zaharia Stancu; str. Camil Petrescu; str. Pompiliu Teodor; str. Marin Sorescu; Aleea Zaharia Stancu; Aleea Marin Preda;

Interval orar întrerupere furnizare serviciu: orele 09:00-18:00
Localitatea Cluj-Napoca
Lista stăzilor afectate:
1. Str. Regele Ferdinand numerele pare; str.Ștefan O. Iosif

Interval orar întrerupere furnizare serviciu: orele 09:00-16:00

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ face totuși eforturi de a anunța întreruperea furnizării serviciului, ori de cate ori este posibil, la posturile locale radio-Tv (în timpul zilelor lucrătoare), pe pagina web a societății www.casomes.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/CompaniaApaSomes/ . În cazul avariilor de urgență și/sau amploare deosebite, când avaria este semnalată după întreruperea furnizării apei, sau când se impune o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă. Mulțumim pentru înțelegere.

Articole Noi