Compania de Apă Someș S.A anunță sistarea cu apă potabilă pe mai multe străzi din Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

robinet apaÎn vederea efectuării unor lucrări de reparații la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

MARȚI, 29 AUGUST 2017
Între orele 07:00-14:00
1. Str.Tulgheșului

Intre orele 07:30-15:00
1. Str.Aron Pumnul – parțial; C.T. Nr.14 Gheorgheni

Intre orele 09:00-15:00
1. Str.Kos Karoly
2. Calea Turzii între str. Mihai Romanul și str.Orizontului – presiune scăzută

MIERCURI, 30 AUGUST 2017

Între orele 17:00-22:00
1. Calea Turzii între str. Observatorului și str. Gh. Doja; str.J. Attila; Iosif Vulcan între Calea Turzii și     str. Gh. Doja; Str. Eftimie Murgu; str. Saturn; str. Lunetei; str. Mikszat Kalman între str. Eftimie Murgu și str. C-tin Nottara; str. C-tin Nottara; str. Brăduțului; str. Plaiuri; str. Păltinis; str. Drapelului; str. Becaș; str.Trifoiului între str. C-tin Nottara și str.Nicolae Drăgan; str. A. E. Baconsky; str. Stejarului; Aleea Pinului; str. Fagului între str. Alverna și str.Trifoiului; str. Arțarului; str. Al. Macedonski; Aleea Paltinului.

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunță de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineață la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgentă și/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă. Mulțumim pentru înțelegere.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj