Compania de Apă Someș anunță sistarea apei potabile pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Află detalii.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În vederea efectuării unor lucrări de reparații la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

JOI, 7 MARTIE 2019
Între orele 09:00-15:00
1. Localitatea Cluj-Napoca: str. Partizanilor între str. Sitarilor și str. Giordano Bruno; str. Pintenului între str. Partizanilor și str. Vlădeasa; str. Sălajulu; str. Stănescu Popa (parțial); str. Leonard Mociulski; str. Giordano Bruno între str. Spicului și str. Dâmbul Rotund; str. Busuiocului între str. Partizanilor și str. Vulpii; str. Vulpii; str. Sitarilor între str. Partizanilor și str. Sitarilor nr. 11; str. Spinoasă între str. Partizanilor și str. Spinoasă nr. 21; str. Spicului între str. Giordano Bruno și str. Spicului nr. 23; str. Emil Gârleanu; str. Dâmbul Rotund; str. Al. Odobescu; str. Sanatorului între str. Doinei și str. Cucului; str. Vișinilor; str. Izvorului; str. Lombului; str. Tudor Vladimirescu între str. Oradiei și Calea Baciului;

Între orele 10:00-15:00
1. Localitatea Cluj-Napoca: str. Barbu Ștefănescu Delavrancea;

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunță de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineață la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgentă și/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă. Mulțumim pentru înțelegere.

Articole Noi