Coachingul în cultura organizaţională – află mai multe la Conferinţa Internaţională de Coaching AGAPE Cluj 2019

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

300x250Anul 2019 a început în forţă pentru echipa AGAPE, cu lansarea oficială a site-ului Conferinţei Internaţionale de Coaching AGAPE, care va avea loc în Cluj Napoca, în data de 27 martie 2019, începând cu ora 08:30. Locul ales pentru această conferinţă adresată mediului de business este Grand Hotel Italia.

În cadrul Conferinţei Internaţionale de Coaching AGAPE Cluj 2019 vor fi abordate subiecte de leadership şi cum poate fi încorporat coaching-ul în cultura organizațională. Speakeri de talie mondială se reunesc pentru prima dată la Cluj cu scopul de a împărtăşi experienţa lor în coaching cu profesioniști din mediul de business, lideri, manageri şi alţi coach.

Vezi programul conferinţei şi lista de speakeri aici.

AGAPE Cluj 2019 are ca temă principală călătoria profesională “from good to great”, dorind să deschidă
noi oportunități de dezvoltare celor +350 de participanţi aşteptaţi la eveniment, prin prezentări relevante şi aplicabile, workshop-uri practice cu coach internaţionali şi networking cu cei mai buni profesioniști din industria coaching-ului. Limba oficială a evenimentului este engleza.

Conferinţa este la cea de-a doua ediţie în România, prima ediţie având loc la Iaşi în octombrie 2018. Pe termen lung, echipa din spatele Conferinţei AGAPE își propune să sporească gradul de conștientizare al artei, științei și practicii coaching-ului profesional, să contribuie la creșterea și vizibilitatea coaching ului profesional în România și să contribuie dezvoltarea profesiei de coach în beneficiul afacerilor și societății din regiune.

Bilete Early Bird au fost puse in vânzare şi sunt disponibile pe site-ul AGAPE Cluj 2019.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj