Clujul și-a premiat campionii!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DTA_4113Vineri, 15 iunie 2018, Primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj au organizat, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, ceremonia de premiere a echipelor sportive din Cluj-Napoca ce au obținut rezultate remarcabile în sezonul competițional 2017-2018.

„Suntem extrem de mândri de faptul că, la Cluj, avem asemenea echipe și sportivi de mare valoare, care ne reprezintă cu succes și ne fac cinste atât în țară, cât și în plan internaţional. Performanțele de excepție obținute îi transformă în veritabili ambasadori ai Clujului. În ceea ce ne privește, vom continua să sprijinim sportul, atât cel de performanță cât și cel de masă”, a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

DTA_4289

În cadrul acestei festivități, cele două instituții publice au premiat echipele clujene de fotbal care au obținut performanțe notabile, aducând acasă mai multe trofee. Campionii care au adus titluri de excepție în Cluj-Napoca, Oraș European al Sporturilor 2018, sunt:

– Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj, care a reușit a doua promovare, în tot atâția ani, în urma câștigării, fără drept de apel, a celei de-a 5-a serii din liga a III-a;
– Echipa de fotbal feminin a clubului Olimpia Cluj-Napoca, ce a obținut al 8-lea titlu consecutiv de campioană a României. Odată cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie în fotbalul românesc, nicio echipă feminină sau masculină neavând un astfel de palmares;
– Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj, care a obținut un nou titlu de campioană, cel de-al 4-lea la cel mai înalt nivel competițional din istoria clubului, urmând ca în sezonul 2018-2019 să se lupte pentru un loc în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.

DTA_4115

Nu în ultimul rând, având în vedere faptul că sfera de competență a forului administrativ județean acoperă întreg județul, Consiliul Județean Cluj a premiat și performanța echipei turdene de handbal masculin, Asociația Handbal ClubPOTAISSA Turda, câștigătoare, în premieră, a Trofeului „EHF Challenge Cup”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj