Clujul a făcut echipă la Corporate Games Cluj-Napoca!

DSC_2059Jocurile corporatiste au adus clujenilor zâmbete, adrenalină, cărţi de vizită şi noi parteneri de afaceri,  în weekendul  care  tocmai  s-a încheiat.  Provocarea  Corporate Games  a  fost acceptată, emoţiile şi adrenalina au atins cote maxime, iar întreaga experienţă s-a încheiat cu  succes.  Cei  mai  buni corporatişti  clujeni  şi-au  revendicat trofeele  duminică  şi  se pregătesc  acum pentru  finala de la Bucureşti  şi,  mai  departe, pentru  World Corporate Games, la toamnă, în New Mexico.

Echipele participante la Corporate Games Cluj-Napoca au avut parte de un weekend plin de adrenalină. Sâmbătă  și  duminică  au  avut  loc  întreceri  la  10  sporturi  – baschet,  biliard, bowling, alergare, Dragon Boat, fotbal  în 6, tenis de masă, tenis  de câmp, înot și șah, în cadrul cărora corporatiștii clujeni s-au distrat și au legat noi prietenii, pe terenul de sport.

Dragon Boat, sportul vedetă la Cluj-Napoca

Pe lângă noutate în sine reprezentată de întregul concept de jocuri corporatiste, Dragon Boata fost  marea atracţie,  sportul care a stârnit curiozitatea clujenilor. Atât participanţii,  cât și spectatorii  au  fost încântaţi  de  spectacolul  dat  pe  lacul  din  Gheorgheni,  unde  cei  doi “dragoni”, conduși de 10 vâslași, un toboșar și un cârmaci s-au întrecut, pentru a-și desemna câștigătorii.

DSC_1852Prima ediție – un real succes

Al  doilea  sport,  ca  atractivitate,  a  fost,  binenînţeles,  fotbalul,  cu  13  echipe  înscrise. Competiţia a fost strânsă și aici, participanţii dând dovadă de multă ambiţie pe terenul de sport. Ceva mai lejere au fost probele de bowling și billiard, unde companiile au socializat între ele și au pus bazele unor noi prietenii și relaţii de business.

Întreaga experienţă a fost îmbrăţișată cu entuziasm de către cei înscriși, aproximativ 350 la număr, care s-au distrat și s-au relaxat făcând mișcare. Bătălia pentru locurile fruntașe a fost strânsă,  spiritul  de echipă  și  competitivitatea  clujenilor  fiind  mai  mult  decât  evidente. Învingătorii de la fiecare dintre cele 10 sporturi au plecat acasă cu medalii de aur, argint și bronz, iar companiile cu cele mai multe performanţe au câștigat râvnitele trofee Corporate Games.

DSC_1787Învingătorii se pregătesc pentru finale

Echipele de pe locurile întâi se pregătesc acum pentru finalele de la București, care vor avea loc între 11 și 14 iunie, cu posibilitatea de înscriere la 15 sporturi! Miza este mare, întrucât victoria înseamnă, de această dată, participarea la World Corporate Games, marea finală mondială,  din  New Mexico,  alături de reprezentanții  celor  28 de țări  înscrise  în circuitu lCorporate Games.

Mai multe surprize, la a doua ediție Corporate Games Cluj-Napoca

Organizatorii  încep  demersurile  pentru  o  a  doua  ediție  a  jocurilor  corporatiste  în  Cluj-Napoca, în cadrul căreia participanții vor avea  la dispoziție mai multe sporturi din care să aleagă. Unul din acestea este Catchball-ul, sportul care a stârnit o adevărată “Catch-manie” în lumea întreagă. O combinație între volei și handbal, Catchball-ul e mai ușor de jucat și mai distractiv, stimulând spiritul de echipă, ceea ce îl face perfect pentru o sesiune antrenantă de teambuilding!

DSC_1646Despre Corporate Games Cluj

Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporații,  cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc în 28 de țări din lume, a ajuns în 2015 și la Cluj, de Zilele Clujului, în perioada 22 – 24 mai.

Participanții au avut de ales între 10 sporturi diferite la care să se înscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, dragon boat, fotbal in 6, înot, șah, tenis, și tenis de masa. Câștigătorii competiției din Cluj sunt înscriși automat în finala de la București, cu întreceri la 15 sporturi, care va avea loc pe 11-14 Iunie 2015.

Mai departe, câștigătorii finalei naționalevor reprezenta echipa României în cadrul World Corporate Games, eveniment programat în luna noiembrie, in New Mexico, Mexic.

DSC_1616  DSC_1581

Articole Noi