Poliția Locală este subiectul unei audieri publice, pe 24 martie, la care orice clujean își poate spune ori transmite opiniile. Audierea, intitulată ”Poliția Locală din Cluj-Napoca – de la așteptări la fapte” și inițiată de Consiliul Civic Local Cluj-Napoca și Comisia de experți a acestuia va avea loc în Sala de Sticlă a municipalității.
Întrebările la care inițiatorii audierii publice și Comisia de experți vă invită să vă exprimați sunt următoarele:
1. Care este percepția dumneavoastră concretă în legătură cu activitatea Poliției Locale în municipiul Cluj-Napoca ?
2. Vă simțiți protejat și în siguranță, dumneavoastră și familia, pe zonele de acțiune mandatate Poliției Locale?
3. Cum și în ce mod apreciați că legislația de prevenție poate fi completată sau corectată?
4. Ce alte sublinieri și propuneri aveți de făcut?
Organizatorii Audierii Publice din data de 24 martie 2016, orele 17:00-19:00, care se va desfășura în Sala de Sticlă de la Primăria Cluj-Napoca, invită pe orice cetățean interesat de această temă, ca în nume propriu sau în numele unei organizații non-guvernamentale/formațiuni politice/instituții/etc. să își exprime opinia, în scris, prin formularea argumentată a răspunsurilor la întrebările din motovația organizării audierii, ce poate fi accesata si de pe http://www.consiliulciviclocal.ro/.)
Depoziția dumneavoastră scrisă va fi transmisă până cel mai târziu în 21 martie 2016 la adresa de email: clcivic_cluj@yahoo.com.
Pentru formularea unei opinii scrise regasiti pe site-ul http://www.consiliulciviclocal.ro, îndrumarul de formulare a depoziției precum și formularul de înscriere/participare.
Depozițiile colectate la adresa de email:clcivic_cluj@yahoo.com se vor sintetiza de către Comisia de Experți a Audierii Publice formată din: ec. Iosif Mandru (Șef Serviciul Resurse Umane, Primăria Cluj-Napoca), prof. dr. Marius Bojiță (UMF Cluj), prof. dr. ing. Radu Munteanu (UTCN Cluj), ing. Teodor Zah (Hidroelectrica Cluj), dr. ch. Dan Postescu (Institutul Oncologic Cluj), Benoît Bavouset (IFR CLuj).