Cluj-Napoca: Zilele Maghiarilor de Pretutindeni aduc restricții de ciruclație pentru mâine.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Arhiva Cluj24h.ro
Arhiva Cluj24h.ro

Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație  vineri, 15 martie 2019, cu ocazia manifestărilor ce vor avea loc cu  ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni.

Între orele 11.15 – 12.00 va avea loc un marş pe traseul: Piaţa Avram  Iancu nr. 13 – Piaţa Avram Iancu (latura de vest), cu restricţionarea  secvenţială şi parţială pe banda numărul unu de circulaţie – Bd-ul  Eroilor (pietonal) –  Piaţa Unirii latura de sud – str. Universităţii,  cu restricţionarea secvenţială şi parţială a circulaţiei rutiere. De  asemenea, între orele 12.00 – 13.00 parcarea de pe str. Universităţii va
fi închisă pentru slujba ecumenică desfăşurată la Biserica Piariştilor,  urmată de un marş pe următorul traseu: str. Universităţii – str. Avram  Iancu nr. 20 (fostul Hotel Biasini – eveniment cu depuneri de jerbe de  flori), cu închiderea circulaţiei rutiere pe str. Avram Iancu şi str.  Universităţii de la ora 13.00 până la 15.00 (când situaţia o impune).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj