Cluj-Napoca: verificări pentru respectarea măsurilor Covid-19.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

polițiștiiÎn perioada 8-9 august a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj- Napoca au continuat activităţile atât pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară în contextul pandemiei COVID-19, cât și cu scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale și asigurării siguranței rutiere.

În activitățile desfășurate au fost angrenați polițiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, angajați ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În cadrul acţiunilor au fost verificate peste 140 de terase, săli de jocuri şi zone de agrement, fiind legitimate aproximativ 300 de persoane.

De asemenea, au fost verificate 135 de mijloace de transport în comun şi legitimaţi peste 1000 de călători.

În urma neregulilor constate, 21 de persoane au fost sanţionate contravenţional pentru nerespetarea Legii 55/2020, privind privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, 19 persoane au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea Legii 61/1991R. privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Pe linie rutieră, 66 de vehicule au fost verificate de către poliţiştii, fiind sancţionaţi 27 de conducători auto pentru abateri ale normelor rutiere în vigoare.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj