Cluj-Napoca: Troleibuze noi intră in circulație. Compania de transport public pregătește alte 3 linii de troleibuze.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
troleibuze 3

25 dintre troleibuzele achiziționate de Primăria Cluj- Napoca au ajuns la Cluj și vor intra în circulație. Primăria a achiziționat un număr de 50 de troleibuze încă de anul trecut pentru ca pe parcurs parcul auto al Companiei de Transport Public să aibă mașini nepoluante.

Noile troleibuze vor circula pe liniile de transport în comun cu numerele: 5,6,7 și 25. De asemenea, pentru acest an au fost prevăzuți bani la bugetul municipiului pentru înființare a trei linii noi de troleibuze. Viitoarele linii vor vor avea ca trasee: cartierul Mănăștur- Piața Gării, cartierul Gheorgheni-Tetarom 2  și cartierul Mănăștur- Tetarom 2.

Troleibuzele, exact ca și în cazul celorlalte au dotari de ultimă generație astfel că la acest moment se poate spune că aproximativ jumatate din flota de transport public a CTP Cluj-Napoca este nepoluantă, compania de transport având în dotare și 41 de autobuze electrice.

CTP Cluj-Napoca are în prezent 370 de mijloace de transport. Primarul Emil Boc a declarat că își propune ca până în 2026 întreaga flotă de transport public să fie nepoluantă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj