Lights On: Cluj-Napoca se pregătește încă o dată pentru cel mai palpitant concurs al toamnei.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Lights-On3

Lights On: o nouă ediție a concursului pentru sezonul rece a fost lansată. Strada Mihail Kogălniceanu va fi amenajată și decorată cu instalații luminoase.

Asociația Daisler, Daisler Print House și Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță lansarea celui de-al doilea concurs public.

Acesta face referire la amenajarea și decorarea cu instalații luminoase a străzii Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca pentru sezonul rece 2016.

Miza concursului rămâne aceeași ca anul trecut: 1.000 de euro pentru proiectul câștigător și șansa ca proiectantul să-și vadă visul transformat în realitate.

Lights On- condiții de participare.

Dacă ţi-ai spus mereu că ai simţ estetic şi poţi amenaja spaţiul public de sărbători, este şansa ta.

Apucă-te de treabă şi trimite-ne proiectul tău până pe 21 octombrie 2016.

Un juriu special îl va evalua. Dacă îndeplineşte câteva criterii simple, atunci proiectul tău poate deveni realitate, iar tu poţi câştiga 1.000 de euro.

Dacă anul trecut nouă proiecte au ajuns în fața juriului și s-au întrecut pentru premiul oferit în cadrul competiției, în 2016 ne așteptăm la o concurență mult mai mare, mai ales că și locația pusă la bătaie s-a schimbat.

Astfel, strada Mihail Kogălniceanu, una dintre cele vechi și boeme străzi ale municipiului așteaptă proiecte îndrăznețe și pline de imaginație pentru a se transforma în luna decembrie într-un punct de interes pentru localnici și turiști deopotrivă.

„Snowballs”, proiectul de anul trecut va fi reimplementat în această iarnă în Piața Mihai Viteazu.

Lights On este primul concurs dedicat amenajării spațiului public în preajma sărbătorilor de iarnă organizat la nivelul țării..

Platforma pe care se va desfășura competiția este concurs.daisler.ro.

Componența juriului va fi anunțată în scurt timp pe aceeași platformă.

Juriul va reuni personalități locale și specialiști în mai multe domenii.

Președintele juriului rămâne arhitectul- șef al municipiului, Ligia Subțirica.

Premiul de 1.000 de euro este oferit de Asociația Daisler și Daisler Print House.

Este una dintre cele mai dinamice case de tipărituri din municipiul Cluj-Napoca, dedicată dezvoltării comunității din care provine.

Concursul din această toamnă continuă seria de evenimente și manifestări dedicate comunității, una dintre amprentele profesionale ale Daisler Print House.

Citește mai multe din „Divertisment și timp liber”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj