Cluj-Napoca: Dacă vedeți persoane fără adăpost nu le lăsați în frig! Anunțați poliția locală pentru a fi duse la centru social unde vor fi îngrijite și hrănite

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: wwwb365ro
Foto: wwwb365ro

Polițiștii locali au desfășurat în această săptămână mai multe acțiuni pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma acțiunilor au fost identificate 31 persoane fără adăpost. Acestea au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară cu program permanent de pe strada Oașului, nr. 298 și la Centrul Social de Urgență de pe strada Dragoș Vodă nr. 36, unde au fost predate lucrătorilor din cadrul Direcției de Asistență Socială și Medicală.

Din totalul de 31 persoane depistate, un număr de 18 s-a constatat că sunt din alte localități (ex.
Turda, Târgu-Mureș, Iași, Alba-Iulia, Ileanda-jud. Sălaj, Piatra Neamț, Cămărașu). Cele două centre pun la dispoziția persoanelor fără adăpost 110 locuri, care pot fi suplimentate cu până la 20 în caz de urgențe. De asemenea sunt asigurate două mese calde pe zi pentru persoanele fără adăpost.

Poliția Locală face un apel clujenilor să acorde sprijin în desfășurarea acestor acțiuni, iar în cazul în care sesizează persoane fără adăpost să contacteze Dispeceratul Poliției Locale la numere de telefon 0264/955 sau 0264/598784 pentru a putea lua legătura în timp real cu acestea.

1 COMENTARIU

  1. E buna initiativa , insa cred ca ar prinde bine si o supraveghere video ( sau poate aveti o alta solutie ) deoarece un tanar curat la suflet s-a plans ca a fost abuzat sexual de catre un alt om al strazii la centrul de pe Oasului si prefera sa stea pe strazi pe unde poate.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj