Cluj: Incendiu fără victime într-un bloc de locuințe din municipiul Câmpia Turzii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Un incendiu a izbucnit în dimineața de 14 august într-un spațiu comercial aflat la parterul unui imobil de 4 etaje din Câmpia Turzii. Din fericire, nu au fost victime.

Prefectul judeţului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, în calitatea sa de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, s-a deplasat la locul incendiului.

Ca urmare a apelului telefonic primit la 112, pentru gestionarea situației, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj a activat Planul Roșu pentru intervenție. Forțele de intervenție au evacuat 7 persoane, alte 26 de persoane autoevacuându-se până la sosirea echipelor de intervenție, iar 3 persoane au primit asistență medicală ca urmare a atacului de panică. Nicio persoană nu a necesitat internare, se arată în comunicatul transmis de Instituția Prefectului,

Incendiul a fost stins la scurt timp după sosirea forţelor de intervenţie. Cu excepția spațiului locativ în care funcționa magazinul alimentar, nu au fost afectate apartamentele din blocul de locuinţe. De asemenea, structura de rezistență a clădirii nu a fost afectată.

La locul evenimentului s-a intervenit cu: 1 autospecială de stingere a Serviciului Public Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpia Turzii, 2 autospeciale de stingere ale Detașamentului de Pompieri Turda, 1 autoscară de intervenție la înălțime a

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj, 2 autospeciale pentru transport victime multiple SMURD Cluj și 1 ambulanță de la Serviciul de Ambulanță al județului Cluj.

De asemenea, la faţa locului au acţionat echipele de intervenţie ale Inspectoratului de Poliție județean Cluj, ale S.C. E-ON Distribuţie România S.A. şi ale S.C. ELECTRICA S.A.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj