Cluj Arena a găzduit o nouă competiție sportivă cu sute de participanți -„Cupa Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj la Atletism – 2018”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

atletismCluj Arena, stadionul emblemă al județului Cluj și al întregii Transilvanii, a găzduit joi, 19 aprilie a.c., cea de-a cincea ediție a concursului sportiv „Cupa Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj la Atletism – 2018”, un eveniment dedicat tuturor elevilor din învățământul primar și gimnazial de pe raza județului Cluj.

Cei aproximativ 500 de copii care au concurat în cadrul competiției și care au provenit atât din mediul urban cât și din cel rural au avut șansa de a înțelege, o dată în plus, importanța pe care practicarea sportului și ideea de competiție o au în dezvoltarea personală.

„Competiția pe care Cluj Arena a găzduit-o astăzi a fost mai mult decât binevenită întrucât acest stadion a fost construit exact în acest scop, pentru a fi deschis întregii comunități clujene, tuturor sportivilor, de performanță sau amatori, tineri sau mai în vârstă. În același timp, ne bucurăm că gazonul Cluj Arena se prezintă într-o stare atât de bună și că stadionul a reușit și de această dată să fie o gazdă primitoare pentru toți acești elevi” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Pentru a oferi condițiile cele mai potrivite practicării activităților sportive, atât la nivel de performanță cât și în ceea ce privește sportul de masă, Cluj Arena pune la dispoziția doritorilor toate facilitățile stadionului, inclusiv pista de atletism și gazonul de înaltă calitate.

De altfel, la acest moment, suprafața de joc a arenei se prezintă într-o formă extrem de bună, responsabilii de starea gazonului urmărind în permanență ca acesta să se prezinte la un nivel calitativ cât mai ridicat. Pentru aceasta, îngrijitorii gazonului execută zilnic diverse operațiuni de însămânțare, nisipare, fertilizare sau tundere care au scopul de a menține suprafața de joc în condiții optime.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj