Cluj: acțiuni pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

 

actiuni Covid-19 politistiÎn cursul zilei de ieri, peste 580 de efective au acționat pe raza județului Cluj în scopul verificării respectării măsurilor și interdicțiilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Covid-19.

În cadrul acțiunii desfășurate, o importanță sporită s-a acordat zonelor aglomerate, centrelor și societăților comerciale, precum și mijloacelor de transport persoane.

Astfel, sub autoritatea instituției prefectului, echipele mixte formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, au legitimat 2.021 de persoane.

Totodată, au fost verificate aproximativ 100 de societăți comerciale și peste 390 de mijloace de transport persoane.

Nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 a impus aplicarea unui număr de 224 de sancțiuni contravenționale, 215 dintre acestea fiind generate de nerespectarea prevederilor ce reglementează portul măștii de protecție.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj